ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό μέγεθος , χρώμα ή σχέδιο μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών (Speedex).

Αν επιθυμείτε αλλαγή, μας στέλνετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε κούριερ με χρέωση δική σας. Εμείς θα σας στείλουμε πίσω το προιόν που θέλετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

 Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή πέραν της πρώτης θα χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής ο πελάτης.

 

Προϋποθέσεις αλλαγής:

Tο προϊόν δεν θα έχει χρησιμοποιηθεί.
Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, ενώ σε περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών εντός 3ων ημερολογιακών ημερών.
Tο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από το κατάστημα , μη χρησιμοποιημένο και χωρίς φθορές, όπως και η συσκευασία που συνοδεύει το προϊόν (κουτί).

 

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος  «pavlidisiliasshoes.gr» παραδόθηκε προϊόν σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν.

Η αλλαγή του είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2610-225144 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-15:00).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής τις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει για το προϊόν ή με πρόσθετο χρηματικό ποσό αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του .

Η αλλαγή του είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2610-225144 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-15:00).

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε . Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη & πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν απο εσάς στην κούριερ .

Στη περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής, όπως και σε περίπτωση που έχουν χρεωθεί έξοδα μεταφορικών (για πελάτες Κύπρου και λοιπών Χωρών) δεν επιστρέφεται το ποσό που επιβαρύνθηκε η παραγγελία

Αν χρειάζεστε Βοήθεια για την διαδικάσια μπορείτε να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών , εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας εύκολα & γρήγορα. 2610-225144 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-15:00).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Pavlidis Ilias shoes

Μαιζώνος 90

Τκ.26221, ΠΑΤΡΑ

Τηλ. 2610-225144

Καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο